3 Ağustos 2009 Pazartesi

Mecburi Hizmet Günlükleri 2: Son

http://www.brandspankingnew.net/img/headers/the_end.jpg

İkinci postumuzla günlüğümüze son vermiş bulunduk:) E rutine bağlayınca pek bir şey olmadı yazacak. Daha önce de bahsettiğim gibi oldukça sedanter bir mecburi hizmet hayatım oldu. Çalıştığım yer itibariyle çok hasta bakmadım, sağlık ocağında olduğumdan nöbet tutmadım. Şöyle ki çalıştığım 70 küsür günde 200 civarı hasta baktım sadece, ki acilde çalışan arkadaşlar bilir, acil servislerde bir hekim bir gecede o kadar hasta bakıyor.

Başka ne mi yaptım? 6 bin kilometre yol yaptım, bol bol kebap, lahmacun, künefe üçlemesiyle haşır neşir oldum, can sıkıntısından kanser çabası sayılabilecek sayıda nargile içtim. Eski günleri yad ettim, eski arkadaşlarla görüştüm, Diyarbakır'da eski sokakları gezdim, iki tane güzel dostumu ağırladım, onları gezdirdim, bütün akrabalarımla bir kaç yıl yetecek kadar görüştüm. Ve çarşamba İzmir'e dönüyorum. Çarşamba öğleden sonra iki gibi İzmir semalarında olacağım, gelin demiyorum, ama gelecekseniz de hayır demem. Şunun şurasında Elano'dan ne farkımız var:))

Okuduklarınızdan anladığınız üzere keyfim yerinde, çünkü ilişiğimi keserken sorun yaşamadım. Oldukça korkmama rağmen sağolsunlar il sağlık müdürlüğü ilişik kesmemi oldukça kolaylaştırdı(ki beni bekletmelerinden korkuyordum). Şimdi, İzmir'de işe başlamak için 15 gün sürem var ve bir tatili hakettiğimi düşünüyorum. Tavsiyesi olan?

3 yorum:

bezgin tekir kedi dedi ki...

doğayı seviyorsanız tavsiye ederim.
http://tatilkampusu.com/link_goster.asp?id=7

hatta ekşi duyuruda gidemeyeceği için bu tatili satışa çıkaran biri vardı,bakayım hala duruyorsa ilan;

http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&id=87667

duyurunun üzerine tıklayıp detaylarını görebilirsiniz.

bezgin tekir kedi dedi ki...

o link kullanımıyorsa buna bakabilirsiniz:

http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&id=87820

leylak sarabi dedi ki...

http://www.tirtiltravel.com/Kayakoy%20Sanat%20Kampi/Kayasanat%20genel.htm

http://www.tirtiltravel.com/Kas%20Sanat%20Kampi/Kassanat%20genel.htm

tatil ne güzel bir şey, ühü ühü ühü :(