7 Aralık 2008 Pazar

hırsız var


Pek muhterem Hürriyet gazetesi, Issız Adam'la ilgili yazdığım yazıyı ve sonunda linkini verdiğim sözlükten plavalaguna'ya ait entry'i almış, kaynak göstermeden, İnternette Büyük tartışma Issız Adam'ın hangi sahnesi hangi filmden adlı bir haber yapmış.

En azından bir kaynak gösterselermiş daha iyi olurmuş, izin falan almalarını zaten beklemiyorum. Neyse en azından bir iki cümle değiştirmişler,refere ettiğim filmlerin Türkçe isimlerini de yazmışlar bir de beyazperde tutkunu falan demişler benim için, sağolsunlar.

5 yorum:

alt + 168 dedi ki...

kendi sitelerinde kaynak göstermeden bu haberleri kullanmak yasaktır bıd bıdı yazarlar, çal çırp yaptıklarında habercilik olur...

alt + 168 dedi ki...

hatta reca ederim şuna bakınız.

http://vliegendenederlander.blogspot.com/2008/12/milliyetcomtr-ve-cin-aliler-ordusu.html

October Swimmer dedi ki...

warhol "herkes bi gün 15 dakikalığına ünlü olacak" demiş. Böyle Tolunay Kafkasvari(Kafkaesk eheh) bir giriş yaptıktan sonra toparlayayım. Bunlar benim o 15 dakikamı bile çaldılar lan :(

Mehmet Dinler dedi ki...

ilginç olan böyle yıkıcı bir eleştirinin filmin reklamı için kullanılması çünkü haberin sonunda "hala ilgiyle izleniyor rekora kosuyor bıdı bıdı..." yazmışlar. ayrıca haberin altındaki yorumlardan biri de pek galeyanlıymış: "Niye beğeni alan kaliteli bir iş yapıldığında birileri rahatsız olur anlamam.Dünya şampiyonu bir atlet yatiştirmek bir kez nasip oldu,hevesimiz kursağımızda kaldı,onun da başını yedik mesela.Bizim düşmanımız biziz.Nazar etmeyin ne olur,çalışın sizin de olur. bıdı zıbı dıbı..."

October Swimmer dedi ki...

Bir de "siz daha iyisini yapın o zaman" vardı ki, onu okuduktan sonra bittim.