17 Nisan 2011 Pazar

Rock Werchter

http://www.aquinohaymusica.es/wp-content/uploads/2010/03/200907_werchter.jpg

Tatil için çalışıyorum.

Evet, biri ne için çalışıyorsun diye sorarsa, cevap olarak bunu söyleyeceğim. Düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor.

Zaten Şubat ayı geçtikten sonra, havaların ısınması bana hep ekstra bir motivasyon sağlarken, bir de iki yıldır havaların ısınmasının yıllık izinle aynı anlama geldiğini anlamam, bana yaz aylarını iple çektiriyor. Aylar öncesinden başlıyorum planlara.

Geçen sene de yaptığım gibi, bu yıl da yıllık iznimi Haziran ve Eylül olmak üzere ikiye böleceğim. Daha önce. Eylül ayı için nihayet New York'a karar verdiğimi, ancak haziran için henüz karar veremediğimi yazmştım. Bu yaz İstanbul'da yapılacak konser/festivallere göz atarken, Iron Maiden'a heyecan yapıp, sevgili Cem kardeşimi de gaza getirmeye çalışırken, kendisinden gelen tokat gibi "Rock Werchter?" cevabıyla irkildim. Aslında yalan olmasın başta sallamadım. Sonra, bi ara "neymiş bu Rock Werchter" diye merak edip, festivalin resmi sitesine girip, line up'u görünce artık haziran için de bir planım olduğuna karar verdim.

Şöyle söyleyeyim(ya da copy paste yapayım):

THURSDAY
FRIDAY
SATURDAY
SUNDAY

Sadece Iron Maiden(zira Sonisphere'deki diğer gruplar çok çekmedi ilgimi) için dünyalar kadar masraf yapıp o küçücükçiftlik park'a gitmekten daha mantıklı geldi bu seçim bana ve beni gaza getiren cemden önce, bir çılgınlık edip biletimi aldım. 5 günlük kamp+festival bileti+20 adet yemek bileti toplam 630 lira civarı bir meblağ tuttu. Tabi üzerine vize ve uçak bileti de eklenecek ama tek günlük sonisphere'in sahne önü biletinin 520 lira olduğunu da belirtmekte fayda var.

Bundan sonrası ufak varyasyonlar artık. Uçak biletini nereye almalı. Direkt Brüksel'e mi inmeli yoksa bir iki gün önceden gidip bir daha Amsterdam mı yapmalı? Bunlar karar verilmesi gereken ufak detaylar. Gerisi ise 29 Haziran'da yıllardır itinayla uzak durduğum çadır(insanlar hala inanamıyor çadırda kalacağıma) ve dinlemeye değer bir sürü grup(Coldplay diyorum bak)

2 yorum:

Fiona dedi ki...

kıskandım... bu tatili gerçekten kıskandım :(
bunu okuduktan sonra küçükçiftlikparka gidesim de kalmadı...

October Swimmer dedi ki...

üzgünüm:(

ama git ya eheh