24 Eylül 2008 Çarşamba

Supernatural 4. Sezon

X files'ın özlediğim freak of the week bölümlerinden aldığım tad,iyi ayarlanmış mizah,her bölümde-nereden buluyorlarsa- güzel bir kız:),süper müzikler ve tabii ki '67 impala. Bir diziden daha fazla ne bekleyebilirim ki?

3 sezondur beni oldukça eğlendiren bir dizi,Supernatural. Geçen hafta 4. sezonu başladı nihayet.
3. sezonun herkesi fazlasıyla altüst eden finalinden sonra özellikle Dean'in durumunu nasıl toparlayacaklarını merak ediyordum. Elbette Dean'i öylece silemezlerdi,ama önemli olan bunu nasıl yapacaklarıydı. Ellerine yüzlerine bulaştırmadılar,çok şükür.

Bu "geri getirme"'yi çok güzel meşrulaştırmışlar,çok beğendim. 3 sezondur kenarda izleyici olarak duran bir komponenti,tanrıyı artık diziye dahil etmişler. Zekice,zaten böyle sarsıcı bir değişim yapmasalardı dizi,daireler çizerek kendi sonunu getirecekti.

Böyle büyük bir olaya giriştiklerine göre,umarım bize tatmin edici bir "büyük resim" hazırlamışlardır. Çünkü Tanrı'yı bu işe sokunca ister istemez,diziyi dinler mitolojisinin eksenine oturtmak gerekecek. Sanırım yapımcıların niyeti o yönde ki,"lazarus" göndermesiyle başlamışlar.

Çok güzel başladı 4. sezon,umarım iyi devam ederler,biz de grevsiz,belasız 24 bölümlük güzel bir sezon izleriz...

1 yorum:

Sera dedi ki...

3.sezon en iyisiydi gerçekten de. kısaydı ama maalesef. 4.sezon da iyi başladı. Castiello'nun gelişi, Lazarus konsepti iyi olmuş ama önceki Ruby rolündeki oyuncu daha iyi uyuyordu sanki karaktere. Yeni Ruby'nin süt dökmüş kedi gibi bir hali var.